Бившият играч и треньор на ЦСКА - Милен Радуканов е обнадежден,

...
Бившият играч и треньор на ЦСКА - Милен Радуканов е обнадежден,
Коментари Харесай

Радуканов: Всички искаме ЦСКА да е шампион всяка година, но трябва да се случат някои неща преди това

Бившият състезател и треньор на ЦСКА - Милен Радуканов е окуражен, че с идването на новите притежатели обстановката в столичния гранд още повече ще се усъвършенства.

" До края на сезона остават още няколко мача и ще забележим дали ЦСКА ще успее да приключи на второто място. Най-важното в този миг е да се даде рестарт и да стартира едно ново начало. Да се построи стадионът и школата. Оттам нататък последователно да се построи и тим, който след една или две години да е подготвен и да има жанр. Така ще може да се бори с Лудогорец за купата и за пробиви в европейските клубни шампионати.

За мен не би трябвало да се форсират нещата. Не бива да се чакат чудеса в този момент. По-важно е да има явен проект и да се структурира клубът. Трябва да има здрави основи. Тогава ще стартира да се гради и нов тим, тъй като половината играчи от тези, които са там нямат място в ЦСКА. Може доста хора да ги заболи, само че това е истината. Винаги съм бил откровен. Надявам се и имам вяра, че с новите притежатели ще се получат нещата. Дано с верни решения и препоръки да се построи тази основа на която да стъпят. Сега не е най-важна борбата с Лудогорец. Ясно е, че всички желаеме ЦСКА да е първенец всяка година, само че би трябвало да се случат някои неща преди този момент. Обнадежден съм, че новите хора в клуба ще създадат всичко това и тима ще тръгне в вярната посока на развиване като един същински европейски клуб. Феновете го заслужават! ", добави Радуканов пред " Мач Телеграф ".
 Радуканов: Надявам се скоро да стана треньор на водещ тим
Радуканов: Надявам се скоро да стана треньор на водещ тим

" Това е моята пристрастеност, моето предпочитание "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР